Obnoviť stránku

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna

Príslušenstvo k tovaru

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna

Ak vyrážate na mašine na krátke aj dlhé vychádzky, zaručene nám dáte za pravdu, že bezpečnosť je základom všetkého. Pánska bunda na motorku Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna príkladne spája v jedno pohodlie a bezpečnosť a okamžite milo prekvapí dizajnom každého, komu sa páči štýl road. Táto kvalitne spracovaná moto bunda zaručí tú najväčšiu ochranu proti poraneniu, čo si berie na starosť vrchný materiál polyester.

Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna je motorkárska bunda pre bezpečnú a pokojnú jazdu

Poriadna motorkárska bunda sa ale nezaobíde bez nevyhnutných protektorov na najdôležitejších oblastiach, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazov pri pádoch. A preto bunda na motorku Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna má kvalitné protektory na ramenách a lakťoch. Čerešničkou na torte je potom, že ponúka takisto chrbticový chránič. A pri jazdách v studených dňoch bude šikovná vyberateľná termovložka. Lákajú vás jazdy v daždi? Teraz si ich môžete dopriať. Bunda na motorku Cappa Racing DONINGTON textilná sivá/čierna má totiž vodoodolnú úpravu. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení doplňuje samozrejme aj možnosť poupraviť miery na rukávoch a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, Chrbát

Veľkosť

Veľkosť M, L, XL, XXL, XXXL

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Polyester
Kód:  motonad01571
Produktové číslo:  motonad01571

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12