Obnoviť stránku

Cappa Racing Donington

Príslušenstvo k tovaru

Cappa Racing Donington

Ak sa dopravujete na svojom motocykli do prírody alebo do práce, zaručene nám dáte za pravdu, že robiť parádu musí nielen motorka, ale tiež vodič. Pánska moto bunda Cappa Racing Donington perfektne zjednocuje funkčnosť a ochranu a od počiatku zaujme vzhľadom, ktorý ocení najviac priaznivcov štýlu road, urban a enduro. Táto motorkárska bunda zaistí najvyššiu ochranu proti odreninám, čo vám zaistí exteriérový materiál polyester 600D.

Cappa Racing Donington je bunda na motorku pre všetkých fanúšikov jednej stopy

To by asi nebolo úplne ono bez kvalitných chráničov na najcitlivejších oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného stretu s vozovkou. A preto motorkárska bunda Cappa Racing Donington má vo výbave chrániče lakťov aj ramien. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom fakt, že ponúka aj ochranu chrbtice. Motorkársku bundu Cappa Racing Donington si môžete obliecť počas celej sezóny. V krutej horúčave vám ale spríjemní cestovanie systém ventilácie. A pri chladných večeroch sa vyplatí odnímateľná termovložka. Prší? Nič sa nedeje, pokojne môžete vyraziť. Bunda na motorku Cappa Racing Donington je totiž vodovzdorná. Vyšší komfort pri jazde zaručuje aj to, že si môžete nastaviť podľa vlastného uváženia rozmery na rukávoch a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M, L, XL, XXL, XXXL

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 50, 52, 54, 56, 58

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  Motonad00702

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12