Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Campingaz POWERBOX Plus 24 l

4,0 5 hodnotení
86,11 €

Campingaz POWERBOX Plus 24 l

Radi si s rodinou či priateľmi vyrazíte kempovať? Určite ste sa už stretli s veľmi teplými nápojmi alebo skazeným jedlom. Tomu aj ďalším nepríjemnostiam zabráni elektrická autochladnička Campingaz POWERBOX Plus. Ponúka vnútorný priestor s objemom 24 litrov, do ktorých sa s prehľadom zmestí aj osem 1,5 litrových fliaš. Jednoducho ju stačí pripojiť do 12 V autozásuvky a môžete vyraziť.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľad a optimálny výkon
  • Vhodné pre 8 1,5 l fliaš
  • Odolný materiál polypropylén
  • Antimikrobiálna ochrana, prevencia proti zápachu a plesniam
  • Komfortná rukoväť na jednoduchú prepravu

Perfektná ochrana

Autochladnička vyniká moderným dizajnom a konštrukciou z pevného polypropylénu. Má tiež veľmi dôležitý antimikrobiálny účinok, ktorý chráni jej vnútro pred zápachom a plesňami. Výhodou je, že po jej pripojení sa obsah ochladí až o 20 stupňov, v porovnaní s teplotou okolia. Vaše nápoje budú vždy osviežujúce a kedykoľvek k dispozícii. Hlučnosť chladničky dosahuje 39 decibelov a tak vás nebude rušiť ani pri spánku. Integrované nohy vytvárajú dostatočný priestor medzi zemou a chladičom a na ľahkú prepravu vám poslúži integrované komfortné madlo. S autochladničkou POWERBOX Plus si užijete kempovanie ako nikdy predtým.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 24 l
energetická trieda a
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 20 °C
Napájanie 12 V

Rozmery

Šírka 40,7 cm
Výška 31,3 cm
Hĺbka 43,5 cm
Kód:  CMGCHL001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000024955
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08