Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CAMPINGAZ POWERBOX® Plus 24 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ POWERBOX® Plus 24 l

Chladiaci box CAMPINGAZ POWERBOX PLUS skvele využijete na výletoch, pri kempovaní, stanovaní aj na vašich cestách. Je vybavený izoláciou z vysoko kvalitnej PU peny, vďaka ktorej chladí o 18 °C pod teplotu okolia. Box pritom ponúka 4 režimy, režim vypnuté bez nutnosti odpojenia šnúry od zdroja, režim noc so zníženým hlukom, ECO šetrný k životnému prostrediu a max zaisťujúci maximálny výkon. Vyniká tiež antimikrobiálnou ochranou, ktorá odoláva zápachom aj plesniam. Antimikrobiálny účinok je navyše získaný z prísady, ktorá je roztavená do plastu pred tým, než je formovaná do vložky. To zaistí, že vrstva s účinkom nemôže byť poškrabaná ani oslabená v priebehu používania.

Kľúčové vlastnosti chladiaceho boxu CAMPINGAZ POWERBOX PLUS 24 l

  • Termoelektrický chladiaci box
  • S izoláciou z vysoko kvalitnej PU peny
  • Chladí o 18 °C pod teplotu okolia
  • Ponúka 4 režimy používania vrátane režimu ECO a MAX
  • S antimikrobiálnou ochranou odolávajúcou zápachom a plesniam
  • CAMPINGAZ POWERBOX PLUS s objemom 24 l
  • S pripojením do 12 V autozapalovača aj do siete
  • Veko na dokonalé uzavretie boxu
  • Integrované držadlo zaisťujúce pohodlné prenášanie
  • Farebné vyhotovenie: modro-sivé

Chladiaci box CAMPINGAZ je možné pripojiť do autozapaľovača

Box s objemom 24 l pojme dostatočné množstvo nápojov, prípadne potravín, a disponuje rovnako pripojením do 12 V autozapaľovača. Je vybavený vekom, ktoré zaistí jeho dokonalé uzavretie. Úplne pohodlné prenášanie potom umožní integrované držadlo. Chladiaci box CAMPINGAZ POWERBOX PLUS je tak skvelým pomocníkom na vaše cesty a výlety, vďaka ktorému budete mať poruke vždy perfektne vychladené nápoje.

Objem:
24 l

Rozmery:
43 × 41 × 31 cm

Hmotnosť:
3,6 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 24 l
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 18 °C
Napájanie 12 V
Kód:  XXCMGCHL0010
Produktové číslo:  2000024955_TomTom

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09