Obnoviť stránku

CAMPINGAZ POWERBOX® Plus 24 l AC/DC EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAMPINGAZ POWERBOX® Plus 24 l AC/DC EU

Radi si s rodinou či priateľmi vyrazíte kempovať? Určite ste sa už stretli s príliš teplými nápojmi alebo skazeným jedlom. Tomu aj ďalším nepríjemnostiam zabráni elektrická autochladnička Campingaz POWERBOX Plus 24L AC/DC. Box je vybavený ovládačom so 4 režimami – „vypnuté“ bez nutnosti odpojiť šnúru od zdroja, „noc“ na zníženie hluku, stále efektívny „eco“ a „max“ pre maximálny výkon. Autochladnička s vnútorným priestorom s objemom 24 litrov pojme až osem 1,5 l fliaš. Stačí ju pripojiť do 12 V autozapaľovača a môžete vyraziť. Na mieste potom môžete využiť napájanie 230 V. Chladnička má antimikrobiálnu ochranu, ktorá odoláva zápachom a plesniam. Izolácia je z vysoko kvalitnej PU peny.

Kľúčové vlastnosti autochladničky CAMPINGAZ POWERBOX Plus 24L AC/DC

  • Moderný vzhľad a optimálny výkon chladničky CAMPINGAZ
  • Štyri režimy – „vypnuté“ bez nutnosti odpojiť šnúru od zdroja, „noc“ na zníženie hluku, stále efektívny „eco“ a „max“ pre maximálny výkon
  • Vnútorný priestor s objemom 24 litrov
  • Pripojenie do 12 V autozapaľovača alebo na 230 V
  • Antimikrobiálna ochrana, prevencia proti zápachu a plesniam
  • Izolácia je z vysoko kvalitnej PU peny

Účinná izolácia

Testy ukazujú, že tepelné straty sú z 30 % cez hornú časť a z 30 % cez základňu boxu. Nové modely sa vyznačujú zvýšenou izoláciou vo veku (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) a v základni boxu. Po stranách boxu je izolácia naopak znížená a vďaka tomu sú vonkajšie rozmery menšie bez toho, aby mali vplyv na vnútornú kapacitu či výkon boxu. Izolačným materiálom je polyuretán, čoby najkvalitnejšia dostupná izolácia na trhu poskytujúca o 30 % lepšiu izoláciu.

Vonkajšie rozmery:
41 × 31 × 43 cm

Hmotnosť:
3,6 kg

Hodnota deltaT:
Chladí o 19 °C pod teplotu okolia

Energetická trieda:
A++

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Objem 24 l
energetická trieda a
Chladiaca technológia Termoelektrická
Chladenie pod vonkajšiu teplotu až 18 °C
Napájanie 12 V, 230 V
Farba Sivá

Rozmery

Šírka 43 cm
Výška 32 cm
Hĺbka 41 cm
Kód:  CMGCHL056
Produktové číslo:  2000037453

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12