Obnoviť stránku

Bosch UniversalPump 18 V bez aku

4,9 12 hodnotení
62,90 €

Bosch UniversalPump 18 V bez aku

Akumulátorový kompresor Bosch UniversalPump vyniká svojim všestranným využitím. S jeho pomocou ľahko nahustíte pneumatiky na aute, motokrosové pneumatiky, pneumatiky na bicykli či záhradnom koliesku, ale aj lopty či ležadlá a iné nafukovacie predmety. Umožní veľmi rýchle nafukovanie rýchlosťou až 30 litrov za minútu, a to do tlaku 10,3 bar. Navyše sa jednoducho ovláda. Vybavený je podsvieteným manometrom, ktorý zaistí presné výsledky merania a jasne zobrazuje hodnoty aj za ťažko viditeľných podmienok. Aku kompresor Bosch UniversalPump je vybavený hadicou s textilným poťahom, ktorá zaručí perfektnú flexibilitu a pohodlie pri práci. Vďaka jej dĺžke 67 cm môžete nafukovať predmety aj vo vzpriamenej polohe. Akonáhle dokončíte nafukovanie, všetko príslušenstvo vrátane hadice je možné uložiť priamo na prednú časť kompresora. Úložný priestor na príslušenstvo ukrýva najčastejšie využívané adaptéry, ako je úzka dýza, adaptér na ventily francúzskeho typu aj na balóny. Nechýba ani zabudované LED svetlo, ktoré zaistí pohodlné hustenie za zlých viditeľných podmienok. Batériový kompresor patrí do rodiny POWER FOR ALL ALLIANCE. Pokiaľ už vlastníte akumulátor tohto radu, je možné ho použiť aj na poháňanie kompresora. Bosch UniversalPump vám dokonale uľahčí nafukovanie pneumatík aj iných predmetov.



Kľúčové vlastnosti aku kompresora Bosch UniversalPump 18 0.603.947.100 bez aku

  • Akumulátorový kompresor Bosch UniversalPump 18 V je vhodný na hustenie pneumatík na aute, motokrosových pneumatík, kolies na bicykli i záhradnom vybavení
  • Možno ho tiež využiť na nafúknutie lopty, ležadla či iných nafukovacích predmetov
  • Aku kompresor Bosch UniversalPump umožní veľmi rýchle nafukovanie rýchlosťou až 30 litrov za minútu
  • Podsvietený manometer zaistí presné výsledky merania a jasne zobrazuje hodnoty
  • Hadica s textilným poťahom zaručí perfektnú flexibilitu a pohodlie pri práci
  • Úložný priestor na príslušenstvo ukrýva najčastejšie využívané adaptéry
  • Zabudované LED svetlo uľahčí hustenie za zlých viditeľných podmienok
  • Bosch UniversalPump patrí do rodiny POWER FOR ALL ALLIANCE


Sledujte tlak v pneumatikách

Na zistenie tlaku v pneumatikách slúži podsvietený manometer. Tak uvidíte presne a jasne namerané hodnoty aj za slabších svetelných podmienok.

Používanie s 67 cm hadicou

Vyššiu flexibilitu kompresora Bosch UniversalPump 18 V zaisťuje nafukovacia hadica. Je potiahnutá textíliou a jej dĺžka 67 cm vám umožní nafukovať pneumatiky vo vzpriamenej polohe.

S Bosch UniversalPump 18 V zvládnete akúkoľvek prácu

Batériový kompresor Bosch UniversalPump 18 V je vybavený vstavaným úložným priestorom, v ktorom nájdete príslušenstvo s najčastejšie používanými adaptérmi. V priehradke je úhľadne uložená úzka dýza, adaptér na ventily francúzskeho typu aj adaptér na balóny.

Akumulátorový kompresor Bosch poskytne jasné svetlo za akýchkoľvek podmienok

Teraz svoje pneumatiky nahustíte s akumulátorovým kompresorom Bosch za každých svetelných podmienok. Zabudované LED osvetlenie uľahčuje pumpovanie a zaisťuje optimálne nahustenie.

Akumulátorový systém Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady za ďalšie akumulátory a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom Power For All.

Parametre a špecifikácia

Technické parametre

Napätie napájania 18V
Maximálny prevádzkový tlak 10 bar
Maximálny prietok 30 l/min

Vlastnosti

Merané jednotky PSI, kPa, Bar
Dĺžka hadice 70 cm

Rozmery a hmotnosť

Šírka 20,5 cm
Výška 7,5 cm
Hĺbka 23,5 cm
Hmotnosť 1,2 kg

Balenie

Súčasť balenia Galuskový ventil, Ihla na nafukovanie lôpt

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie
Kód:  BOCh0597
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.947.100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01