Obnoviť stránku

Bluetooth handsfree headset 50S

4,5 4 hodnotení
Cenová bomba
329,90 € Ušetríte 50 €

Bluetooth handsfree headset 50S

Interkom na prilbu s technológiou Mesh 2.0

Evolúcia v komunikácii motorkárov

Nová generácia interkomov SENA 50S využíva najpokročilejšiu komunikačnú technológiu Mesh 2.0 s možnosťou vytvorenia otvorenej siete s viacerými kanálmi. Interkom disponuje nízkoprofilovým robustným dizajnom s intuitívnym ovládaním Jog Dial a podporou hlasových asistentov Google a Siri. Nechýbajú ani prepracované HD reproduktory do prilby s vylepšeným zvukovým výstupom a o 30 % rýchlejšie nabíjanie batérie prostredníctvom WiFi adaptéra.


Kľúčové vlastnosti interkomu na prilbu SENA 50S

  • Inovatívna komunikačná technológia Mesh 2.0
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.0
  • Advanced Noise Control s automatickým zosilnením pri zvýšenom okolitom hluku
  • Dosah signálu na vzdialenosť až 8 km
  • Kvalitné HD slúchadlá do prilby
  • Streamovanie hudby a počúvanie FM rádia
  • Podpora ovládanie hlasových asistentov Google a Siri
  • Funkcia handsfree
  • 9 hodín komunikácie cez Mesh alebo 14 hodín cez Bluetooth na jedno nabitie
  • WiFi adaptér s funkciou dobíjania a aktualizácie firmwaru
  • Pohodlné ovládanie kolieskom Jog Dial
  • Oproti modelu 50R ľahko zvýšená kapacita batérie a subtílnejší dizajn

Spojenie, na ktoré sa môžete spoľahnúť

Inovatívna komunikačná technológia Mesh 2.0 zaistí stabilné interkomové pripojenie vďaka inteligentnému riadeniu so smerovaním do adaptívnej a autonómnej komunikačnej siete. Nová technológia prenesie o 80 % viac dát, a to aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vďaka rýchlemu a optimalizovanému prenosu signálu je zabezpečená kvalitná komunikácia so spolujazdcami v reálnom čase.

Interkom na prilbu SENA 50S ponúka 3 módy komunikácie

Súkromný mód (Group Mesh) vytvorí súkromnú skupinu 24 účastníkov na vzdialenosť až 8 km. Do privátnej skupiny musíte byť pozvaní, čím je zaistené súkromie a väčšia kontrola nad komunikáciou.

Verejný mód (Multichannel Open Mesh) umožňuje komunikovať s každým účastníkom v dosahu až 8 km. Ako prvý na trhu SENA 50S (a príbuzný model 50R) ponúka vytvorenie až 9 komunikačných kanálov.

Štandardný režim Bluetooth zabezpečí vzájomnú komunikáciu 2 – 4 účastníkov, ktorí nemusia využívať headset s Mesh technológiou.


HD slúchadlá na úplne nový zážitok z počúvania

Inovované HD reproduktory sú optimalizované na maximálny komfort a pôsobivý zvukový výkon. Vďaka skosenému zúženiu sa ľahko zmestia do vreciek reproduktorov prilby. Oproti predchádzajúcej verzii nastalo v interkome SENA 50S zvýšenie hlasitosti, zvýraznenie basov a 60 % zlepšenie čistoty zvuku, aby sa dosiahla špičková reprodukcia.


Podpora ovládania hlasom

SENA 50S s podporou hlasového ovládania

Interkom SENA 50S môžete ovládať prostredníctvom hlasových príkazov v 8 jazykoch, ktorá vám uľahčia ovládanie vybraných funkcií vrátane zadávania Open Mesh alebo prijatie telefónneho hovoru. Na efektívnejšie cestovanie je interkom po novom vybavený podporou hlasových asistentov Google a Siri, vďaka čomu získate jednoduchý prístup k informáciám o počasí, navigácii k najbližším objektom záujmu či intuitívne ovládanie prehrávača hudby iba s využitím vášho hlasu.


WiFi adaptér s funkciou rýchleho nabíjania

Pripojením adaptéra získate iba za 20 minút 3,5 hodiny prevádzky v režime Mesh Intercom alebo 6 hodín v režime Bluetooth. Plné nabitie batérie zaberie necelú hodinu a zaistí 9 hodín Mesh komunikácie alebo 14 hodín Bluetooth komunikácie. WiFi adaptér okrem dobíjania zaistí automatickú aktualizáciu firmwaru zariadenia prostredníctvom bezdrôtovej siete.


Spárovanie s mobilnou aplikáciou SENA 50 Utility

Prepojte interkom SENA 50S s vaším mobilným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie a stiahnite si mobilnú aplikáciu SENA 50 Utility, ktorá umožní vzdialene ovládať párovanie a pripojenie interkomu, konfigurovať nastavenie kanálov pre Open Mesh, alebo vytvoriť súkromnú skupinu v Group Mesh. Nechýba ani funkcia na nastavenie predvolieb ekvalizéra na kvalitnejší zvukový zážitok.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na motorku
Prenos zvuku Bluetooth, 3,5 mm Jack
Verzia Bluetooth 5.0
Funkcie Potlačenie okolitého šumu (DSP), Hlasové ovládanie, Prehrávanie hudby, FM rádio

Výdrž a napájanie

Maximálna doba hovoru 14 h
Doba nabíjania 1 h

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Dosah

Maximálny dosah 8 km

Doba hovoru

Doba hovoru 14 h

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie Mobilná aplikácia, Hlasové ovládanie, FM rádio, redukcia šumu

Počet zariadení

Max. počet zariadení 24
Kód:  AUPR257912
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M143-567

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08