Obnoviť stránku

BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32)

150,90 €

BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32)

Pokiaľ jazdíte na motocykli alebo skútri do vzdialených alebo blízkych miest, určite viete, že kvalitná ochrana je základ. Pánske moto nohavice BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32) znamenite prepájajú komfort a ochranu a od začiatku upútajú svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Urban. Tieto bezkonkurenčné nohavice na motorku garantujú totiž suverénnu ochranu pri pádoch, o čo sa hlavne stará vrchná vrstra materiálu denim a Textil.

BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32) sú nohavice na motorku, ktoré sa postarajú o komfortnú jazdu

To by ale bolo málo bez nevyhnutných chráničov na najrizikovejších oblastiach, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. A z toho dôvodu nohavice na motorku BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32) majú ochranu na kolenách. Moto nohavice BLAUER nohavice, KEVIN 2.0–- USA (sivé , veľ. 32) využijete bez ohľadu na ročné obdobie. A k tomu navyše nikto nepozná, že na sebe máte moto nohavice, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Sivá
Kód:  Moto21199
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-234-32

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19