Obnoviť stránku

BLAUER EASY MAN 1.0 sweatshirt

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BLAUER EASY MAN 1.0 sweatshirt

Pánska softshellová bunda pre jazdu na motocykli Blauer Easy Man 1.0 je súčasťou modernej rady oblečenia stvorenej podľa najprísnejších kritérií a pomocou najnovších technológií. Vďaka použitému materiálu je bunda vhodná do akéhokoľvek počasia, odolá vetru aj dažďu a zároveň si uchováva priedušnosť. Samozrejmosťou sú homologované protektory na ramenách a lakťoch.

Hlavné prednosti bundy Blauer Easy Man 1.0

  • vyrobená zo softshellu
  • vetruvzdorná/vodoodolná/priedušná
  • homologované protektory ramien a lakťov
  • vhodná na každodenné nosenie
  • pohodlná a ľahká
  • zapínanie samosvorným zipsom s povrchovou úpravou

Moderná bunda pre mestských cestovateľov

Softshellová bunda pre motorkárov je moderným kúskom oblečenia, ktorý oceníte predovšetkým pri krátkych presunoch po meste. Ľahká bunda umožňuje pohodlný pohyb a je vhodná na každodenné nosenie, napríklad pre jazdu do školy či do práce. Na rozdiel od obyčajnej bundy má však bunda Blauer Easy Man 1.0 nevyhnutné bezpečnostné prvky na ramenách a lakťoch.

Kvalitný materiál

Vonkajší kryt bundy Blauer Easy Man 1.0 je vyrobený z priedušnej kombinácie mesh nylon/lycra softshell performance, ktorá zároveň udržuje teplo. O vodotesnosť sa stará vnútorná vetruvzdorná membrána. Bunda sa zapína pevným samosvorným zipsom s povrchovou úpravou. 

Bezpečnostné prvky

Lakte motorkárov sú chránené odnímateľnými chráničmi napustenými penou, ktoré zodpovedajú certifikáciu EN1621-1:1997. Súčasťou bundy Blauer Easy Man 1.0 sú tiež pevné chrániče ramien.

Kód:  motonad00175
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02