Obnoviť stránku

BACtrack Vio alkohol tester BT-M2

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BACtrack Vio alkohol tester BT-M2

Už sa vám stalo, že ste si po krušnej noci neboli istí, či si môžete opäť zasadnúť za volant? S osobným alkohol testerom je podobným problémom koniec. Toto revolučné zariadenie rýchlo a veľmi presne meria obsah alkoholu v dychu a dáta prehľadne zobrazí vo vašom mobilnom telefóne.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové pripojenie pomocou technológie bluetooth
  • Kompatibilita so zariadeniami s operačnými systémami iOS a Android
  • Kompaktný dizajn, malé rozmery (veľkosť kľúčenky, hmotnosť 57 g)
  • Senzor Advanced MicroCheck pre presné výsledky

Presný výsledok o pár sekúnd

Myslite na seba aj svoje okolie. Vďaka malým rozmerom, alkohol tester môžete mať neustále pri sebe. Pripnúť sa dá napríklad na kľúče. V prípade potreby ho spárujete so svojim mobilným zariadením a o pár sekúnd máte k dispozícii informáciu o aktuálnej hladine alkoholu. Vyspelý senzor Advanced MicroCheck zaručí spoľahlivé výsledky v každej situácii. Nenechajte sa zmiasť veľkosťou prístroja. Jeho výkon je porovnateľný s oveľa väčšími zariadeniami.

Mobilné aplikácie

Aplikácia pre telefóny a tablety umožňuje jednoduchú a pohodlnú vizualizáciu získaných dát. Všetky namerané výsledky budete mať uložené vo svojom smartfóne. K jednotlivým záznamom môžete pridávať aj poznámky či fotografie. Technológia ZeroLine dokáže vypočítať, kedy sa hladina alkoholu v krvi dostane opäť na hodnotu 0,00 ‰. Chcete sa o namerané dáta podeliť so svojimi priateľmi či rodinou a ukázať im, že pijete alkohol naozaj zodpovedne? Nie je nič jednoduchšie. Sprístupnenie informácií na Facebooku či Twitteri je samozrejmosťou. Pokiaľ však údaje považujete za príliš citlivé, stačí ich odoslať v súkromnej SMS správe.

Parametre a špecifikácia:

Technológia senzora:
Advanced MicroCheck

Pripojenie:
bluetooth 4.0

Kompatibilita:
iPhone 4S a vyššie, iPad 3 a vyššie, iPod 5. generácie
Zariadenia s OS Android 4.3 a vyšším podporujúci technológiu bluetooth 4.0

Merateľný rozsah:
0,00 - 4,00 ‰

Batéria:
1× batéria AAA (priložená)

Doba fúkania:
5 sekúnd

Hmotnosť:
57 g

Rozmery:
2,4 × 7,2 × 1,7 cm

Obsah balenia:
Alkohol tester, 1× batéria AAA, 3 náustky, manuál

Kód:  ZD271a
Produktové číslo:  BT-M2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18