Obnoviť stránku

AYRTON Vixen veľ. M

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Vixen veľ. M

Pokiaľ jazdíte na motorke za prácou či za zábavou, zaručene sa zhodneme, že nemá cenu riskovať zbytočné poranenia. Dámska bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. M skvele spája v jedno funkčnosť a ochranu a od začiatku zaujme svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl šport. Táto výnimočná bunda na motorku zaisťuje nevyhnutnú ochranu pri pádoch, čo vám zaistí exteriérový materiál hovädzia koža.

AYRTON Vixen veľ. M je bunda na motorku, ktorá zaručí bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez kvalitných protektorov na exponovaných oblastiach, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. A preto bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. M zahŕňa vo výbave kvalitné protektory nielen ramien, ale aj lakťov. Bundu na motorku AYRTON Vixen veľ. M je možné nosiť predovšetkým v letnom období. A pri jazdách v chladných dňoch sa vyplatí vyberateľná termovložka. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva aj to, že si môžete nastaviť podľa vlastného uváženia rozmery na bokoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300541
Produktové číslo:  M101-16-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18