Obnoviť stránku

AYRTON Vixen veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Vixen veľ. 2XL

Pokiaľ vyrážate na svojej motorke do práce aj na výlety, bezpochyby viete, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Dámska bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. 2XL výborne zjednotila pohodlie a bezpečnosť a okamžite milo prekvapí vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu šport. Táto kvalitná motorkárska bunda zaručuje spoľahlivú ochranu pred poranením, čo si berie na starosť vrchná vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Vixen veľ. 2XL je bunda na motorku, ktorá kombinuje pohodlie s bezpečnosťou

To by ale neznamenalo tak veľa bez kvalitných protektorov na dôležitých zónach trupu, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. A z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Vixen veľ. 2XL má vo výbave kvalitné chrániče lakťov aj ramien. Bundu na motorku AYRTON Vixen veľ. 2XL oceníte v lete. A na jeseň či na začiatku jari bude šikovná vyberateľná temovložka. Celkový pocit pohodlia umocňuje samozrejme aj možnosť poupraviť miery v oblasti pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300544
Produktové číslo:  M101-16-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13