Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. XS

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha veľ. XS

Pokiaľ chodíte na motorke do blízkych aj vzdialených miest, tak určite súhlasíte s tým, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XS výborne spájajú ochranu a bezpečie a už od začiatku uchvátia svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl road. Tieto špičkovo spracované motorkárske nohavice dokážu zaistiť tú najväčšiu ochranu pri páde na cestu, čo zaisťuje exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. XS sú nohavice na motorku, ktoré niečo vydržia

To by ale nestačilo bez dobrých chráničov na najcitlivejších častiach tela, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto moto nohavice AYRTON Trisha veľ. XS obsahujú protektory na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XS možno nosiť v priebehu celej sezóny. Počas naozaj horúcich dní sa ale hodí šikovný ventilačný systém. A keď prídu studené dni a noci, príde vhod odnímateľná termovložka. Aj v prípade dažďa budete v suchu. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XS totiž disponujú vodoodolnou úpravou. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva okrem iného aj fakt, že moto nohavice si možno prispôsobiť. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300577
Produktové číslo:  M111-27-XS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13