Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. XL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AYRTON Trisha veľ. XL

Ak sa vozíte na vašom žihadle do mesta aj do prírody, rozhodne viete, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XL dokonale spájajú v harmonický celok praktickosť a pohodlie a od prvého momentu nadchnú vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl road. Tieto skvele spracované motorkárske nohavice zaručia tú najväčšiu ochranu pri páde na cestu, o čo sa stará hlavne vonkajšia vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. XL sú nohavice na motorku na bezpečnú aj kľudnú jazdu

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez integrovaných chráničov na významných miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto moto nohavice AYRTON Trisha veľ. XL obsahujú kvalitné protektory kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XL využijete behom všetkých ročných období. V nemilosrdných horúčavách ale určite príde vhod premyslený ventilačný systém. A počas studených dní bude prospešná vyberateľná teplá vložka. Ani dážď vás už nemusí trápiť. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. XL totiž disponujú vodoodolnou úpravou. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje aj to, že si moto nohavice môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300581
Produktové číslo:  M111-27-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07