Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. S

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha veľ. S

Pokiaľ jazdíte na svojom stroji do práce alebo na výlety, určite dobre viete, že bezpečnosť je základ všetkého. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. S skvele prepájajú funkčnosť a bezpečnosť a už od začiatku potešia svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu road. Tieto výnimočné motorkárske nohavice garantujú totiž dostatočnú ochranu, čo zaisťuje vonkajšia vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. S sú nohavice na motorku do nepohody

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez integrovaných chráničov na podstatných častiach tela, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Preto moto nohavice AYRTON Trisha veľ. S obsahujú ochranu na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. S môžete nosiť ako v zime, tak aj v lete. V tých najteplejších dňoch sa ale hodí prepracovaný systém ventilácie. A počas studených dní sa vyplatí možnosť pridať teplú vložku. Nemusíte sa ani báť, že na výlete premoknete. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. S totiž disponujú vodoodolnou úpravou. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300578
Produktové číslo:  M111-27-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18