Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. M

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AYRTON Trisha veľ. M

Ak vyrážate na motocykli alebo skútri za prácou či za zábavou, zaručene dobre viete, že kvalitná ochrana je základ. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. M sofistikovane skombinovali funkčnosť a bezpečnosť a už od začiatku nadchnú dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu road. Tieto vychytané moto nohavice zabezpečujú dostatočnú ochranu pri prípadnej nehode, čo si berie na starosti použitý vonkajší materiál polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. M sú nohavice na motorku, ktoré vás ochránia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných protektorov na dôležitých partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Z toho dôvodu moto nohavice AYRTON Trisha veľ. M obsahujú vo výbave kvalitné protektory na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. M možno využívať ako v jeseni, tak aj v jari. Počas naozaj horúcich dní však príde vhod systém vetrania. A počas chladných dní bude užitočná vyberateľná teplá vložka. Ani dážď vám neprekazí vašu jazdu. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. M totiž disponujú vodoodolnou úpravou. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300579
Produktové číslo:  M111-27-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13