Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha veľ. L

Ak jazdíte na skútri alebo motorke do vzdialených alebo blízkych miest, určite dobre viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. L skvele skombinovali bezpečie a ochranu a už od počiatku potešia svojím dizajnom každého, komu sa páči štýl road. Tieto precizne vyrábané nohavice na motorku dokážu zaistiť tak nutnú ochranu pri nečakaných pádoch, čo vám zaistí exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. L sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných chráničov na významných zónach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo moto nohavice AYRTON Trisha veľ. L obsahujú vo výbave chrániče na kĺboch kolien. Moto nohavice AYRTON Trisha veľ. L možno používať bez ohľadu na sezónu. Počas horúcich dní ale poteší premyslený ventilačný systém. A v jeseni či na začiatku jari sa bude hodiť odnímateľná zateplená vložka. Nemusíte zastavovať ani kvôli náhlemu dažďu. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. L totiž disponujú vodoodolnou úpravou. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Voliteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300580
Produktové číslo:  M111-27-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06