Obnoviť stránku

AYRTON Trisha veľ. 3XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha veľ. 3XL

Ak chodíte na vozidle za prácou alebo zábavou, určite dobre viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. 3XL na jedničku spájajú v harmonický celok ochranu a komfort a už pri prvom pohľade zaujmú dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl road. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice garantujú totiž tak potrebnú ochranu pri prípadnej nehode, čo si primárne berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha veľ. 3XL sú nohavice na motorku, ktoré niečo vydržia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez protektorov na citlivých telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Z toho dôvodu nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. 3XL obsahujú vo výbave chrániče kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. 3XL využijete ako v zime, tak aj v lete. Počas napriemerne teplých dní ale príde vhod premyslená ventilácia. A v chladnejšom počasí sa bude hodiť zateplená vložka. Jazdiť môžete kedykoľvek. Nohavice na motorku AYRTON Trisha veľ. 3XL prichádzajú v nepremokavej úprave. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva aj to, že si moto nohavice môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Voliteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300583
Produktové číslo:  M111-27-3XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01