Obnoviť stránku

AYRTON Trisha skrátené veľ. M

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha skrátené veľ. M

Ak sa vozíte na motocykli do blízkych aj vzdialených miest, spoľahlivo potvrdíte, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. M skvele kombinujú bezpečie a ochranu a od začiatku zaujmú dizajnom každého, kto má rád štýl road. Tieto prvotriedne nohavice na motorku zaručujú nevyhnutnú ochranu pri nečakaných pádoch, o ktorú sa v prvom rade postará vrchný materiál polyester 600D.

AYRTON Trisha skrátené veľ. M sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

To by ale neznamenalo toľko bez nevyhnutných protektorov na dôležitých oblastiach, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Z toho dôvodu moto nohavice AYRTON Trisha skrátené veľ. M obsahujú vo výbave protektory na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. M môžete využívať celoročne. V tých najteplejších dňoch vás ale poteší dômyselný systém vetrania. A s blížiacou sa zimou bude prospešná vyberateľná termovložka. Prší? Nevadí, pokojne môžete vyraziť. Nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. M sú totiž vodovzdorné. Celkový pocit pohodlia umocňuje aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300593
Produktové číslo:  M111-29-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16