Obnoviť stránku

AYRTON Trisha skrátené veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha skrátené veľ. L

Ak vyrážate na svojej motorke do blízkych aj vzdialených miest, iste viete, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. L znamenite zjednocujú ochranu a bezpečie a už od začiatku potešia svojím dizajnom každého, kto má rád štýl road. Tieto skvele spracované nohavice na motorku zaisťujú tú najvyššiu ochranu proti odreninám, čo si berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha skrátené veľ. L sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez dobrých chráničov na rizikových miestach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo moto nohavice AYRTON Trisha skrátené veľ. L obsahujú ochranu na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. L možno obliekať v priebehu celej sezóny. V nadpriemerných horúčavách ale príde vhod prepracovaný ventilačný systém. A v chladnejšom počasí sa vyplatí prítomnosť termovložky. Ani dážď vás už nerozhodí. Nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. L disponujú vodoodolnou úpravou. Komfort behom nosenia aj jazdy vylepšuje tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300594
Produktové číslo:  M111-29-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18