Obnoviť stránku

AYRTON Trisha predĺžené veľ. S

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha predĺžené veľ. S

Pokiaľ vyrážate na vašej motorke do vzdialených alebo blízkych miest, nepochybne sa zhodneme, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. S excelentne spojili funkčnosť a ochranu a od prvého momentu zaujmú vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu road. Tieto nohavice na motorku prinášajú tak nutnú ochranu pred poranením, ktorú má na starosti exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Trisha predĺžené veľ. S sú nohavice na motorku na pohodlnú a bezpečnú jazdu

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez dobrých chráničov na najcitlivejších partiách, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON Trisha predĺžené veľ. S majú vo výbave ochranu na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. S môžete v pohode nosiť ako v jari, tak aj v jedeni. Počas napriemerne teplých dní sa ale bude hodiť prepracovaný systém ventilácie. A pri jazdách počas chladných dní sa vyplatí vyberateľná teplá vložka. Dažďa sa nemusíte báť. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. S totiž disponujú vodoodolnou úpravou. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300585
Produktové číslo:  M111-28-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06