Obnoviť stránku

AYRTON Trisha predĺžené veľ. M

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha predĺžené veľ. M

Pokiaľ vyrážate na svojom motocykli do mesta aj mimo neho, rozhodne viete, že bezpečnosť je prioritou. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. M premyslene zlúčili ochranu a komfort a už na prvý pohľad zaujmú svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Tieto vychytané nohavice na motorku zaistia podstatnú ochranu proti poraneniu, o čo sa postará exteriérový materiál polyester 600D.

AYRTON Trisha predĺžené veľ. M sú nohavice na motorku, ktoré vás ochránia

To by ale nestačilo bez chráničov na najrizikovejších častiach tela, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Preto moto nohavice AYRTON Trisha predĺžené veľ. M obsahujú vo výbave kvalitné protektory na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. M využijete ako v jeseni, tak aj v jari. V tých najteplejších dňoch ale poteší ventilačný systém. A v chlade sa bude hodiť termovložka. Ani dážď vás už nemusí trápiť. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. M totiž disponujú vodoodolnou úpravou. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300586
Produktové číslo:  M111-28-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16