Obnoviť stránku

AYRTON Trisha predĺžené veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Trisha predĺžené veľ. L

Ak sa vozíte na svojom motocykli do mesta aj mimo neho, určite viete, že nemá cenu zbytočne riskovať. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. L znamenite prepájajú pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade potešia svojím vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu road. Tieto vychytané moto nohavice zaručujú tak potrebnú ochranu proti poraneniu, čo si berie na starosti vonkajší materiál polyester 600D.

AYRTON Trisha predĺžené veľ. L sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

To by ale nestačilo bez protektorov na najdôležitejších miestach tela, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON Trisha predĺžené veľ. L obsahujú vo výbave chrániče kolien. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. L môžete používať behom celej sezóny. V úmorných horúčavách však príde vhod ventilačný systém. A počas studených dní príde vhod odnímateľná teplá vložka. Dážď? Žiaden problém. Nohavice na motorku AYRTON Trisha predĺžené veľ. L sú totiž nepremokavé. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300587
Produktové číslo:  M111-28-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18