Obnoviť stránku

AYRTON Trisha skrátené veľ. XS

Zľavnené -11 %
84,31 € 94,90 €

AYRTON Trisha skrátené veľ. XS

Pokiaľ jazdíte na motocykli na výlety alebo do práce, určite viete, že kvalitná ochrana je základ. Dámske nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. XS znamenite združujú bezpečnosť a komfort a už pri prvom pohľade milo prekvapia vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road. Tieto kvalitne vyrobené moto nohavice zabezpečujú tú najväčšiu odolnosť pri pádoch, o čo sa stará hlavne exteriérová vrstva z materiálu Polyester 600D.

AYRTON Trisha skrátené veľ. XS sú moto nohavice, ktoré vydržia

To by ale nestačilo bez nevyhnutných chráničov na rizikových miestach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. Preto moto nohavice AYRTON Trisha skrátené veľ. XS majú vo výbave ochranu kolenných kĺbov. Nohavice na motorku AYRTON Trisha skrátené veľ. XS možno nosiť ako v jeseni, tak aj v jari. Počas horúcich dní sa ale bude hodiť šikovné vetranie. A v chladnejšom období príde vhod odnímateľná termovložka. Nie je ani dôvod obávať sa jazdy v daždi. Moto nohavice AYRTON Trisha skrátené veľ. XS totiž len tak nepremoknú. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XS

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300591
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-29-XS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01