Obnoviť stránku

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS

Pokiaľ jazdíte na motocykli alebo skútri do mesta aj mimo neho, nepochybne sa zhodneme, že zdravie je najdôležitejšie. Dámska bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS príkladne skombinovala ochranu a bezpečnosť a už od začiatku nadchne dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl road. Táto vychytaná motobunda garantuje totiž najvyššiu ochranu, ktorú má na svedomí exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS je bunda na motorku pre pohodlnú a bezpečnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez integrovaných chráničov na citlivých oblastiach, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS zahŕňa vo výbave chrániče lakťov a ramien. A výborné je, že ponúka aj chránič chrbta. Bundu na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS oceníte ako v zime, tak aj počas leta. V nadpriemerne teplom období sa ale bude hodiť šikovné vetranie. A v chlade bude užitočná zateplená vložka. Nemusíte sa ani báť, že na výlete premoknete. Bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XS je totiž opatrená nepremokavou úpravou. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje aj to, že bunda ponúka možnosti prispôsobenia v páse a na rukávoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300546
Produktové číslo:  M101-34-XS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19