Obnoviť stránku

AYRTON Tracy, čierna, veľ. S

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tracy, čierna, veľ. S

Ak vyrážate na svojom motocykli do mesta aj mimo neho, určite viete, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Dámska bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. S vzorne spája v jedno bezpečnosť a ochranu a okamžite uchváti svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto bezchybne spracovaná motobunda dokáže zaistiť toľko podstatnú ochranu pred „cestným lišajom”, o čo sa hlavne zaslúži použitý vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Tracy, čierna, veľ. S je bunda na motorku pre pohodlnú a bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez dobrých chráničov na citlivých častiach trupu, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazov pri pádoch. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. S má vo výbave kvalitné protektory na ramenách aj lakťoch. A k tomu navyše skrýva dokonca aj chrbticový chránič. Bundu na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. S je možné využívať ako na jeseň, tak aj počas jari. V naozaj horúcich dňoch sa ale hodí prepracovaný ventilačný systém. A s blížiacou sa zimou bude užitočná možnosť pridať hrejivú vložku. Jazdiť môžete kedykoľvek. Bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. S prichádza vo vodovzdornej úprave. O maximálny komfort sa stará tiež skutočnosť, že motobundu môžete upraviť podľa potreby na rukávoch a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300547
Produktové číslo:  M101-34-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12