Obnoviť stránku

AYRTON Tracy, čierna, veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tracy, čierna, veľ. L

Pokiaľ sa dopravujete na motocykli za prácou či za zábavou, zaručene dobre viete, že robiť parádu musí nielen motorka, ale tiež vodič. Dámska bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. L zaujímavo zlučuje ochranu a komfort a už od počiatku uchváti svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto poctivo urobená motorkárska bunda dokáže zaistiť suverénnu ochranu pri páde na vozovku, čo vám zaistí vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Tracy, čierna, veľ. L je bunda na motorku, ktorá zaručí bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez kvalitných protektorov na exponovaných oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného stretu s vozovkou. A preto bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. L obsahuje vo výbave kvalitné chrániče na ramená a lakte. Celkový dojem završuje, že pridáva aj ochranu chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. L je možné si obliecť bez ohľadu na sezónu. V naozaj horúcich dňoch však príde vhod ventilačný systém. A keď nastanú studené dni a noci, sa šikne termovložka. Pokiaľ vás zastihne dážď, báť sa nemusíte. Bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. L je totiž opatrená vodovzdornou úpravou. Pocit bezpečia zaručuje tiež možnosť prispôsobenia bundy na mieru okolo paží a bokov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300549
Produktové číslo:  M101-34-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01