Obnoviť stránku

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL

Ak jazdíte na svojom žihadle do blízkych aj vzdialených miest, určite sa zhodneme, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Dámska bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL bezchybne zjednocuje bezpečnosť a ochranu a už na prvý pohľad milo prekvapí dizajnom každého, komu sa páči štýl road. Táto do detailu vymyslená motorkárska bunda zaistí dostatočnú ochranu pri páde na vozovku, čo si berie na starosť exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL je bunda na motorku, ktorá sa postará o komfortnú jazdu

Poriadna bunda na motorku sa ale nezaobíde bez kvalitných chráničov na nejexponovanejších zónach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL má protektory nielen ramien, ale aj lakťov. A navyše ponúka takisto chránič chrbta. Bundu na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL oceníte ako na jeseň, tak aj na jar. V nadpriemerne teplom období ale poteší šikovné vetranie. A s blížiacou sa zimou bude praktická zateplená vložka. Jazdiť môžete kedykoľvek. Bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. XL prichádza v nepremokavej úprave. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobunda sa dá upraviť na mieru na rukávoch a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300550
Produktové číslo:  M101-34-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14