Obnoviť stránku

AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL

Pokiaľ sa dopravujete v jednej stope za prácou aj za zábavou, spoľahlivo potvrdíte, že robiť parádu musí nielen motorka, ale tiež vodič. Dámska bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL premyslene skombinovala funkčnosť a bezpečnosť a už od počiatku milo prekvapí vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto vychytaná motobunda dokáže zaistiť nadštandardnú ochranu proti poraneniu, čo vám zaistí vrchný materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL je bunda na motorku, ktorá vám zachráni kožu

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných protektorov na významných telesných partiách, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL obsahuje vo výbave kvalitné chrániče nielen lakťov, ale aj ramien. Celistvý dojem potom završuje, že zahŕňa ešte chrbticový chránič. Bundu na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL môžete využívať celoročne. V úmornej horúčave ale zaručene príde vhod premyslený ventilačný systém. A keď príde jeseň, bude užitočná možnosť pridania termovložky. Nemusíte sa obávať ani dažďa. Bunda na motorku AYRTON Tracy, čierna, veľ. 2XL je totiž nepremokavá. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva tiež možnosť prispôsobenia bundy na mieru na pažiach a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300551
Produktové číslo:  M101-34-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17