Obnoviť stránku

AYRTON Tonny veľ. XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Tonny veľ. XL

Pokiaľ sa dopravujete na svojom stroji za prácou aj za zábavou, zaručene nám dáte za pravdu, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánska bunda na motorku AYRTON Tonny veľ. XL vynikajúco prepojila funkčnosť a bezpečnosť a už pri prvom pohľade poteší svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu road. Táto do detailu vymyslená bunda na motorku zaisťuje toľko podstatnú ochranu pri nečakaných pádoch, o ktorú sa postará vrchná vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Tonny veľ. XL je bunda na motorku pre bezpečnú a pokojnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez dobrých chráničov na rizikových partiách, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A z toho dôvodu moto bunda AYRTON Tonny veľ. XL obsahuje vo výbave chrániče ramien a lakťov. A okrem toho ponúka ešte chrbtový chránič. Moto bundu AYRTON Tonny veľ. XL si môžete obliecť ako na jar, tak aj počas jesene. V krutom sparne vám však zaručene príde vhod systém ventilácie. A počas chladných večerov príde vhod vyberateľná vložka. Previezť sa môžete kedykoľvek. Bunda na motorku AYRTON Tonny veľ. XL je nepremokavá. O maximálny komfort sa stará okrem iného aj fakt, že bunda na motorku sa dá upraviť podľa potreby na rukávoch a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300044
Produktové číslo:  M100-153-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13