Obnoviť stránku

AYRTON Teressa veľ. S

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Teressa veľ. S

Ak sa vozíte na motocykli alebo skútri do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne viete, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Dámska bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. S excelentne skombinovala bezpečnosť a komfort a už od začiatku zaujme vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl road. Táto bezchybná motobunda zaručuje spoľahlivú ochranu pred poranením, čo si berie na starosť vonkajšia vrstva z materiálu polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Teressa veľ. S je bunda na motorku, ktorá vás ochráni

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez kvalitných protektorov na najrizikovejších oblastiach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. S obsahuje kvalitné chrániče ramien aj lakťov. Dokonalý dojem uceľuje, že má taktiež chránič chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Teressa veľ. S je možné používať ako v lete, tak aj počas zimy. V krutom sparne vám ale spríjemní cestovanie premyslená ventilácia. A pri jazdách v studených dňoch príde vhod odnímateľná teplá vložka. Jazdiť môžete aj v daždi. Bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. S je nepremokavá. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobunda sa dá upraviť na mieru na pažiach a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300534
Produktové číslo:  M101-15-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02