Obnoviť stránku

AYRTON Teressa veľ. L

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Teressa veľ. L

Ak vyrážate v jednej stope do mesta aj mimo neho, určite viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámska bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. L znamenite spojila komfort a bezpečnosť a už od počiatku zaujme dizajnom každého, komu sa páči štýl road. Táto vynikajúca motorkárska bunda zaistí tú najvyššiu ochranu pred prípadným zranením, o ktorú sa postará vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Teressa veľ. L je bunda na motorku pre bezpečnú jazdu

Avšak správny motorkár si na sedlo svojho stroja nesadne bez nevyhnutných chráničov na rizikových partiách, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. L obsahuje vo výbave kvalitné protektory lakťov aj ramien. A k tomu navyše ponúka takisto ochranu chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Teressa veľ. L je možné si obliecť ako v zime, tak aj počas leta. V naozaj horúcich dňoch vás ale poteší premyslená ventilácia. A pri chladných večeroch bude užitočná vyberateľná termovložka. Obavy z dažďa mať nemusíte. Bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. L totiž disponuje vodoodolnou úpravou. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobundu je možné upraviť na mieru v páse a na rukávoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300536
Produktové číslo:  M101-15-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06