Obnoviť stránku

AYRTON Teressa veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Teressa veľ. 2XL

Pokiaľ vyrážate na motocykli alebo skútri do mesta aj mimo neho, spoľahlivo potvrdíte, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámska bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. 2XL zaujímavo spojila funkčnosť a ochranu a už od začiatku zaujme dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl road. Táto poctivo spracovaná motorkárska bunda garantuje totiž nevyhnutnú ochranu proti odreninám, čo vám zaistí použitý vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Teressa veľ. 2XL je bunda na motorku pre bezpečnú a pokojnú jazdu

To by ale neznamenalo tak veľa bez dobrých chráničov na najdôležitejších telesných partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. 2XL obsahuje chrániče na ramenách aj lakťoch. Čerešničkou na torte je potom, že má takisto chránič chrbta. Bundu na motorku AYRTON Teressa veľ. 2XL si môžete obliecť vo všetkých ročných obdobiach. V nemilosrdných horúčavách vás ale poteší premyslený ventilačný systém. A na jeseň či na začiatku jari bude užitočná odnímateľná teplá vložka. Dažďa sa nemusíte báť. Bunda na motorku AYRTON Teressa veľ. 2XL je totiž nepremokavá. O maximálny komfort sa stará aj to, že bunda ponúka možnosti prispôsobenia na pažiach a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300538
Produktové číslo:  M101-15-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12