Obnoviť stránku

AYRTON Stunt veľ. XL

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Stunt veľ. XL

Ak sa vozíte na svojom motocykli na dlhé výjazdy alebo len okolo komína, iste si uvedomujete, že nemá cenu riskovať zbytočné poranenia. Pánska bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. XL excelentne prepojuje bezpečnosť a ochranu a už od počiatku zaujme dizajnom, ktorý ocení najviac priaznivcov štýlu road. Táto špičkovo spracovaná bunda na motorku zaisťuje najvyššiu ochranu pred „cestným lišajom”, ktorú má na starosti vonkajšia vrstva z materiálu nylon 1650D a polyester 600D.

AYRTON Stunt veľ. XL je bunda na motorku, ktorá vydrží

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez nevyhnutných protektorov na podstatných miestach trupu, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu moto bunda AYRTON Stunt veľ. XL zahŕňa vo výbave protektory nielen ramien, ale aj lakťov. A skvelá správa je, že skrýva ešte ochranu chrbta. Motorkársku bundu AYRTON Stunt veľ. XL môžete nosiť v priebehu celej sezóny. V rozhorúčenom dni vám ale spríjemní cestovanie premyslená ventilácia. A keď nastanú studené dni a noci, bude šikovná vyberateľná vložka. Báť sa nemusíte ani náhlych prehánok. Bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. XL totiž disponuje vodoodolnou úpravou. Pocit bezpečia zaručuje samozrejme aj to, že moto bundu je možné upraviť na mieru na rukávoch a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 64

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300102
Produktové číslo:  M100-84-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04