Obnoviť stránku

AYRTON Stunt veľ. L

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Stunt veľ. L

Ak sa vozíte na svojej mašine za prácou alebo zábavou, spoľahlivo viete, že nemá zmysel nastavovať ceste svoju kožu. Pánska bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. L skvele zlúčila funkčnosť a bezpečnosť a už od začiatku uchváti svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl road. Táto vychytaná motorkárska bunda zaistí spoľahlivú ochranu pri nečakaných pádoch, čo si primárne berie na starosť použitý vonkajší materiál nylon 1650D a polyester 600D.

AYRTON Stunt veľ. L je motorkárska bunda pre komfortnú a hlavne bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez chráničov na citlivých častiach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Z toho dôvodu moto bunda AYRTON Stunt veľ. L má vo výbave ochranu na lakťoch a ramenách. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom fakt, že skrýva ešte ochranu chrbta. Motorkársku bundu AYRTON Stunt veľ. L si môžete obliecť ako v lete, tak aj počas zimy. V nadpriemerne teplom období sa však bude hodiť prepracovaný ventilačný systém. A pri jazdách v studených dňoch sa šikne zateplená vložka. Dážď pre vás nebude zábranou. Bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. L je nepremokavá. Pocit bezpečia zaručuje tiež skutočnosť, že moto bundu môžete upraviť podľa potreby na rukávoch a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 62

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300099
Produktové číslo:  M100-84-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03