Obnoviť stránku

AYRTON Stunt veľ. 2XL

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Stunt veľ. 2XL

Pokiaľ vyrážate v jednej stope na výlety alebo do práce, nepochybne viete, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánska bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. 2XL vynikajúco prepojuje pohodlie a bezpečnosť a už od prvého momentu nadchne vzhľadom každého, komu sa páči štýl road. Táto precízne vyrábaná motobunda plní nadštandardnú ochranu pred prípadným zranením, o ktorú sa postará exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Stunt veľ. 2XL je bunda na motorku, ktorá vám zachráni kožu

To by ale bolo málo bez kvalitných protektorov na citlivých oblastiach, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Preto bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. 2XL má vo výbave kvalitné chrániče na lakťoch a ramenách. Bonus predstavuje, že zahŕňa taktiež chrbticový chránič. Bundu na motorku AYRTON Stunt veľ. 2XL oceníte ako v zime, tak aj počas leta. V parných dňoch vás ale poteší prepracovaný ventilačný systém. A na jeseň či na začiatku jari bude šikovná možnosť pridania termovložky. Dažďa sa obávať nemusíte. Bunda na motorku AYRTON Stunt veľ. 2XL je nepremokavá. Pocit bezpečia zaručuje aj to, že bunda ponúka možnosti prispôsobenia na rukávoch a v páse.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 66

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300094
Produktové číslo:  M100-84-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16