Obnoviť stránku

AYRTON Sting veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Sting veľ. 2XL

Ak jazdíte na svojom žihadle do práce aj na výlety, bezpochyby viete, že robiť parádu musí nielen motorka, ale tiež vodič. Pánska bunda na motorku AYRTON Sting veľ. 2XL výborne zlúčila funkčnosť a ochranu a od prvopočiatku uchváti svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu road. Táto bezchybne spracovaná bunda na motorku zaručuje kompletnú ochranu, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajší materiál polyester 600D.

AYRTON Sting veľ. 2XL je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez protektorov na dôležitých zónach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Sting veľ. 2XL má vo výbave ochranu ramien a lakťov. Čerešničkou na torte je potom skutočnosť, že má dokonca aj ochranu chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Sting veľ. 2XL je možné používať v priebehu celého roka. V nemilosrdných horúčavách sa ale hodí systém vatrania. A s blížiacou sa zimou príde vhod odnímateľná zateplená vrstva. Obavy z dažďa mať nemusíte. Bunda na motorku AYRTON Sting veľ. 2XL prichádza vo vodovzdornej úprave. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva tiež možnosť prispôsobenia bundy na mieru na rukávoch a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300051
Produktové číslo:  M100-155-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07