Obnoviť stránku

AYRTON Raptor veľ. 52

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Raptor veľ. 52

Ak jazdíte na svojom žihadle na dlhé výjazdy alebo len okolo komína, bezpečne potvrdíte, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Pánska bunda na motorku AYRTON Raptor veľ. 52 bezchybne kombinuje bezpečnosť a komfort a od začiatku uchváti svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu šport. Táto špičková moto bunda zaručuje tú najväčšiu ochranu pri páde na vozovku, o čo sa zaslúži vonkajšia vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Raptor veľ. 52 je motorkárska bunda, ktorá vydrží

Čo by to bolo za motorkára bez integrovaných protektorov na významných oblastiach trupu, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Z toho dôvodu moto bunda AYRTON Raptor veľ. 52 má vo výbave ochranu na lakťoch a ramenách. A skvelá správa je, že pridáva takisto chrbticový chránič. Bundu na motorku AYRTON Raptor veľ. 52 si môžete obliekať v letnom období. A v chladnojšom období sa vyplatí možnosť pridania termovložky. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení doplňuje aj možnosť nastavenia moto bundy na mieru na pažiach.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 52

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka rukávov
Materiál podšívky Polyester
Kód:  moto300069
Produktové číslo:  M100-181-52

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14