Obnoviť stránku

AYRTON Rally veľ. XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Rally veľ. XL

Pokiaľ jazdíte na vozidle za prácou či za zábavou, tak určite súhlasíte s tým, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánske nohavice na motorku AYRTON Rally veľ. XL dokonale kombinujú pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade zaujmú vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Tieto precízne spracované motorkárske nohavice zaručujú spoľahlivú ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa stará hlavne vrchná vrstra materiálu polyester 600D.

AYRTON Rally veľ. XL sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

To by ale bolo málo bez chráničov na citlivých častiach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto motorkárske nohavice AYRTON Rally veľ. XL obsahujú vo výbave kvalitné chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Rally veľ. XL oceníte behom celej sezóny. V nadpriemernej horúčave ale poteší prepracovaný systém vetrania. A v chladnom období bude prospešná možnosť pridania termovložky. Ani jarná prehánka vás nezaskočí. Nohavice na motorku AYRTON Rally veľ. XL sú totiž opatrené vodovzdornou úpravou. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Voliteľná je predovšetkým šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300226
Produktové číslo:  M110-43-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04