Obnoviť stránku

AYRTON MODUS veľ. 40/38

119,90 €

AYRTON MODUS veľ. 40/38

Pokiaľ chodíte na motorke alebo skútri do vzdialených alebo blízkych miest, iste si uvedomujete, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Pánske moto nohavice AYRTON MODUS veľ. 40/38 excelentne skombinovali funkčnosť a bezpečnosť a od začiatku nadchnú vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Road a Urban. Tieto precízne spracované nohavice na motorku garantujú totiž nevyhnutnú ochranu pri páde na cestu, čo si primárne berie na starosti vonkajší materiál denim.

AYRTON MODUS veľ. 40/38 sú nohavice na motorku na komfortnú a bezpečnú jazdu

To by ale bolo málo bez integrovaných protektorov na významných miestach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. Z toho dôvodu nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 40/38 obsahujú vo výbave protektory kĺbov kolien a bedier. Nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 40/38 možno používať behom celého roka. O maximálny komfort sa stará samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A mimo toho ich bez problému môžete nosiť celý deň, pretože sú rovnako komfortné ako džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 40 cm
Dĺžka nohavíc 38 cm
Kód:  moto300178
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-122-4038

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02