Obnoviť stránku

AYRTON MODUS veľ. 40/36

119,90 €

AYRTON MODUS veľ. 40/36

Ak vyrážate na vašej motorke do práce aj na výlety, nepochybne viete, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Pánske moto nohavice AYRTON MODUS veľ. 40/36 zaujímavo spájajú bezpečnosť a komfort a už od počiatku uchvátia svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road a Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku zaistia dostatočnú ochranu pri nečakaných pádoch, ktorú má na svedomí exteriérová vrstva z materiálu denim.

AYRTON MODUS veľ. 40/36 sú nohavice na motorku na pohodlnú a bezpečnú jazdu

To by ale bolo málo bez chráničov na najcitlivejších telesných partiách, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. A z toho dôvodu nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 40/36 obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kĺbov bedier a kolien. Nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 40/36 možno obliekať ako v jari, tak aj v jedeni. Pocit bezpečia zaručuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Celkový dojem završuje, že sa dajú nosiť, aj keď práve nejazdíte na motorke, sú rovnako komfortné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Sivá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 40 cm
Dĺžka nohavíc 36 cm
Kód:  moto300177
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-122-4036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06