Obnoviť stránku

AYRTON MODUS veľ. 35/30

91,90 €

AYRTON MODUS veľ. 35/30

Ak vyrážate na svojom motocykli za prácou či za zábavou, určite viete, že nemá cenu zbytočne riskovať. Dámske moto nohavice AYRTON MODUS veľ. 35/30 vzorne skombinovali komfort a bezpečie a od počiatku milo prekvapia dizajnom každého, kto má rád štýl Road a Urban. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice zaručujú tú najväčšiu ochranu proti poraneniu, o čo sa stará hlavne exteriérový materiál denim.

AYRTON MODUS veľ. 35/30 sú moto nohavice, ktoré vydržia

To by ale bolo málo bez integrovaných chráničov na rizikových partiách, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice AYRTON MODUS veľ. 35/30 obsahujú vo výbave protektory kolenných a bedrových kĺbov. Moto nohavice AYRTON MODUS veľ. 35/30 využijete počas letných mesiacov. Pocit bezpečia zaručuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A výborné je, že ich budete môcť nosiť počas celého dňa, pretože sú rovnako komfortné ako normálne džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 35 cm
Dĺžka nohavíc 30 cm
Kód:  moto300614
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-35-3530

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11