Obnoviť stránku

AYRTON MODUS veľ. 26/32

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON MODUS veľ. 26/32

Ak jazdíte na vašom stroji do mesta aj mimo neho, určite dobre viete, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Dámske nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 26/32 skvele zlúčili praktickosť a pohodlie a už na prvý pohľad zaujmú vzhľadom každého, kto má rád štýl road a urban. Tieto vynikajúce motorkárske nohavice garantujú totiž najvyššiu ochranu proti poraneniu, čo si primárne berie na starosti vonkajšia vrstva z materiálu denim.

AYRTON MODUS veľ. 26/32 sú nohavice na motorku do nepohody

Čo by to bolo za motorkára bez integrovaných protektorov na najcitlivejších častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Z toho dôvodu nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 26/32 obsahujú chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku AYRTON MODUS veľ. 26/32 môžete nosiť primárne v lete. K väčšiemu pohodliu počas jazdy prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je najmä pozícia kolenných chráničov. Skvelý dojem potom utvára, že ich budete môcť nosiť počas celého dňa, sú pohodlné úplne rovnako ako obyčajné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 26 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  moto300599
Produktové číslo:  M111-35-2632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04