Obnoviť stránku

AYRTON Mig veľ. 3XL

107,90 €

AYRTON Mig veľ. 3XL

Pokiaľ vyrážate na motocykli alebo skútri za prácou aj za zábavou, bezpečne potvrdíte, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánske moto nohavice AYRTON Mig veľ. 3XL skvele združujú komfort a bezpečie a od počiatku milo prekvapia dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Road. Tieto vychytané moto nohavice zabezpečujú tak potrebnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na starosti vonkajší materiál nylon 1650D a Polyester 600D.

AYRTON Mig veľ. 3XL sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to bolo za motorkára bez protektorov na významných zónach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Preto moto nohavice AYRTON Mig veľ. 3XL obsahujú vo výbave kvalitné chrániče na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON Mig veľ. 3XL využijete ako v lete, tak aj v zime. Dažďa sa obávať nemusíte. Moto nohavice AYRTON Mig veľ. 3XL majú totiž vodoodolnú úpravu. K väčšiemu luxusu prispieva tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Voliteľná je predovšetkým šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300273
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-74-3XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18