Obnoviť stránku

AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL

Pokiaľ vyrážate na motorke do mesta aj do prírody, nepochybne dobre viete, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske nohavice na motorku AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL sofistikovane prepojili komfort a ochranu a už od počiatku potešia svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl road. Tieto prvotriedne moto nohavice zaisťujú tak potrebnú ochranu pred poranením, čo zaisťuje exteriérový materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez kvalitných chráničov na najrizikovejších miestach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Preto moto nohavice AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL zahŕňajú vo výbave kvalitné chrániče na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL môžete obliekať bez ohľadu na ročné obdobie. Nebude problém jazdiť počas dažďa. Nohavice na motorku AYRTON Mig skrátené veľ. 3XL sú nepremokavé. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300288
Produktové číslo:  M110-76-3XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17