Obnoviť stránku

AYRTON Mig predĺžené veľ. L

106,90 €

AYRTON Mig predĺžené veľ. L

Ak jazdíte na svojej motorke do mesta aj do prírody, nepochybne budete súhlasiť, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske nohavice na motorku AYRTON Mig predĺžené veľ. L vzorne zlučujú ochranu a komfort a už pri prvom pohľade potešia svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road. Tieto výnimočné nohavice na motorku zaistia podstatnú ochranu, ktorú má na starosti vonkajší materiál nylon 1650D a Polyester 600D.

AYRTON Mig predĺžené veľ. L sú moto nohavice, ktoré niečo vydržia

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na najrizikovejších partiách, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. A preto moto nohavice AYRTON Mig predĺžené veľ. L obsahujú vo výbave protektory na kĺboch kolien. Moto nohavice AYRTON Mig predĺžené veľ. L možno obliekať po celý rok. Pokojne môžete jazdiť aj v daždi. Moto nohavice AYRTON Mig predĺžené veľ. L totiž disponujú vodoodolnou úpravou. Vyšší komfort pri jazde zaručuje okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Voliteľná je predovšetkým šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300284
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-75-L

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01