Obnoviť stránku

AYRTON Evoline veľ. 54

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Evoline veľ. 54

Ak sa vozíte v jednej stope do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne dobre viete, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánska bunda na motorku AYRTON Evoline veľ. 54 vynikajúco spája do harmonického celku komfort a bezpečnosť a už od počiatku nadchne dizajnom každého, kto má rád štýl šport. Táto bezchybne spracovaná bunda na motorku plní najväčšiu ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa zaslúži použitý vonkajší materiál hovädzia koža.

AYRTON Evoline veľ. 54 je bunda na motorku pre všetkých fanúšikov jednej stopy

To by ale neznamenalo tak veľa bez kvalitných chráničov na rizikových častiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Evoline veľ. 54 má vo výbave kvalitné protektory na lakťoch a ramenách. Bonus predstavuje, že skrýva takisto ochranu chrbta. Bundu na motorku AYRTON Evoline veľ. 54 využijete predovšetkým v letnom období. A pri jazdách v chladných dňoch sa bude hodiť odnímatelná zateplená vložka. K väčšiemu luxusu prispieva tiež skutočnosť, že motobundu môžete upraviť podľa potreby na bokoch.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 54

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester
Kód:  moto300059
Produktové číslo:  M100-179-54

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17