Obnoviť stránku

AYRTON Evoline veľ. 48

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Evoline veľ. 48

Ak jazdíte na skútri alebo motorke na dlhé výjazdy alebo len okolo komína, nepochybne viete, že nemá cenu riskovať zbytočné poranenia. Pánska bunda na motorku AYRTON Evoline veľ. 48 na výbornú zlučuje ochranu a komfort a už od začiatku zaujme svojím vzhľadom každého, kto má rád štýl šport. Táto vynikajúca bunda na motorku zaisťuje dostatočnú odolnosť pri pádoch, čo vám zaistí vrchná vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Evoline veľ. 48 je bunda na motorku pre bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez integrovaných chráničov na najdôležitejších miestach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného stretu s vozovkou. A z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Evoline veľ. 48 má kvalitné protektory na lakťoch a ramenách. A aby toho nebolo málo, tak obsahuje dokonca aj chrbtový chránič. Bundu na motorku AYRTON Evoline veľ. 48 môžete používať primárne v lete. A počas chladných večerov bude šikovná vyberateľná teplá vložka. Pocit bezpečia zaručuje okrem iného aj fakt, že bunda sa dá upraviť podľa potreby v oblasti bokov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Čierna

Konfekčná veľkosť

Konfekčná veľkosť 48

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Polyester
Kód:  moto300056
Produktové číslo:  M100-179-48

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01