Obnoviť stránku

AYRTON Enigma veľ. M

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Enigma veľ. M

Ak vyrážate na mašine na krátke aj dlhé vychádzky, zaručene dobre viete, že zdravie je najdôležitejšie. Pánska bunda na motorku AYRTON Enigma veľ. M sofistikovane skombinovala funkčnosť a bezpečnosť a od počiatku poteší svojím dizajnom každého, kto má rád štýl šport. Táto vychytaná motorkárska bunda dodá nevyhnutnú ochranu pri nečakaných pádoch, o ktorú sa v prvom rade postará vrchná vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Enigma veľ. M je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez protektorov na podstatných oblastiach tela, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Preto bunda na motorku AYRTON Enigma veľ. M obsahuje ochranu nielen ramien, ale aj lakťov. Bundu na motorku AYRTON Enigma veľ. M si môžete obliecť v letnom období. V nadpriemerne teplom období sa však bude hodiť systém vatrania. A v mesiacoch, kedy už počasie veľmi nepraje, sa vyplatí odnímateľná teplá vložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300081
Produktové číslo:  M100-82-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06