Obnoviť stránku

AYRTON Enigma veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Enigma veľ. 2XL

Ak vyrážate na svojom žihadle za prácou či za zábavou, zaručene potvrdíte, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánska bunda na motorku AYRTON Enigma veľ. 2XL perfektne zlúčila funkčnosť a ochranu a už od počiatku uchváti svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl šport. Táto kvalitne spracovaná bunda na motorku zaručí nadštandardnú ochranu pri pádoch, o ktorú sa postará vonkajší materiál hovädzia koža.

AYRTON Enigma veľ. 2XL je bunda na motorku pre komfortnú a hlavne bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez kvalitných chráničov na rizikových oblastiach trupu, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. A preto bunda na motorku AYRTON Enigma veľ. 2XL má vo výbave protektory na lakte a ramená. Bundu na motorku AYRTON Enigma veľ. 2XL môžete nosiť najmä v letných mesiacoch. V úmorných horúčavách ale zaručene príde vhod šikovné vetranie. A v chladnom období príde vhod odnímatelná zateplená vložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300079
Produktové číslo:  M100-82-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08